Florida

Florida is de zuidelijkste staat van de Verenigde Staten en heeft zich mede door het aangename klimaat ontwikkeld tot de populairste Amerikaanse zonbestemming voor zowel Amerikanen als Europeanen. De temperatuur komt overdag niet beneden de 20 graden Celsius.

Florida is een top vakantiebestemming omdat u de fantastische wereld van de grote attractieparken kunt combineren met relaxen aan het zwembad van uw luxe villa, een partijtje golf of een dagje strand. Kortom alles is mogelijk in Florida en het voorzieningen niveau is natuurlijk bijzonder hoog!

Na een enerverend bezoek aan één van de parken nabij Orlando kunt u zich heerlijk terugtrekken in uw luxe villa en een verkoelende duik nemen in uw privé-zwembad. De villa' zijn rustig gelegen in fraaie villawijken en op korte afstand van diverse attractie-parken.

Orlando
Breng een bezoek aan één van de vele attractieparken van Orlando. Maar er zijn ook veel winkels waaronder grote shopping malls, restaurants, uitgaansmogelijkheden en natuurschoon. De locatie van de villa's vinden wij zeer belangrijk. De villa's in ons programma liggen in verschillende resorts, op korte afstand van Disney World en Interstate 192.

 

Geen of onvoldoende beschikbaarheid gevonden?

In sommige bestemmingen hebben we toegang tot een groter aanbod van villa's.
Neem contact met ons op! (tel: 085 1302561 of email: info@villatravel.nl)