Over ons

Het is alweer meer dan 20 jaar geleden dat wij Villa Travel zijn gestart. Het idee voor ons bedrijf is voortgekomen uit de positieve maar ook negatieve ervaringen die wij zelf hebben opgedaan als huurders van vakantievilla’s. Iedereen weet hoe belangrijk (en heerlijk) het is om je na een drukke periode te kunnen ontspannen in een zonnige omgeving. Voor ons is een villa met privé-zwembad de ideale vakantieplek voor het hele gezin! De kids plonzen in het zwembad terwijl je zelf geniet van de privacy en het comfort van je privé villa. Zorgeloos genieten in een luxe omgeving, zonder verplichte ontbijttijden en zonder je te hoeven verkleden voor het diner. Samen de barbecue aanmaken en bijkletsen met goede vrienden onder het genot van een goed glas wijn. Genieten van je kinderen tijdens eindeloos lange zonnige dagen.

Elke villa wordt zo duidelijk mogelijk op onze website gepresenteerd en wij helpen u graag om een optimale keuze te maken. Doordat ons bedrijf klein van opzet is kunnen wij veel persoonlijke aandacht bieden en zullen wij snel reageren op uw vragen en wensen. Dat laatste geldt natuurlijk niet alleen tijdens het boekingsproces. Ook in de aanloop naar en tijdens uw vakantie zullen wij er alles aan doen om u bij eventuele vragen of problemen snel van dienst te zijn.

De villa’s die wij hebben geselecteerd zijn heel verschillend en onderling niet altijd gemakkelijk met elkaar te vergelijken. Alle villa’s zijn privébezit van individuele eigenaren. Daardoor variëren ze in stijl, inrichting en prijs. Ook laten verschillende bestemmingen zich onderling niet goed vergelijken vanwege lokale bouwstijl en inrichting. Je zou het misschien zelfs cultuurverschillen kunnen noemen.

Wij hebben destijds ons hart verloren aan deze comfortabele manier van vakantievieren en hopen dat u dat ook zult doen!

Selma Hoogeboom en Hans van Bruggen