Algarve

In Zuid Portugal en de omgeving van Faro proef je van het Mediterrane leven! Hier kun je de felgekleurde visserbootjes nog aan land zien komen en de vissers brengen hun vangst aan land zoals hun voorouders dat altijd al gedaan hebben. Het binnenland wordt gedomineerd door kurkplantages maar de prachtige kust is de werkelijke reden dat mensensteeds weer terugkeren naar Portugal. Het landschap verandert wanneer het dramatische van de Atlantische kust overgaat in het warme van de Mediterranee.

Maak eens een dagtripje naar het binnenland. De uitlopers van het Monchique gebergte zijn heerlijk koel en geurig met de talrijke Eucalyptusbomen. En de fraaie route naar Foia, Algarve's hoogste punt (902 m.) eindigt met een adembenemend uitzicht. Bezoek het oude vestingstadje Silves, de vroegere Moorse hoofdstad, en laat u bekoren door het prachtige handgemaakte kantwerk.

Quinta do Lago
Quinta do Lago is een fraai groot villa-resort, met luxe faciliteiten, dat gebouwd is rondom een aantal golfcourses waarvan San Lorenzo de meest beroemde is. San Lorenzo heeft de reputatie de beste golfcourse van Algarve te zijn. De villa's in het resort zijn zonder uitzondering zeer fraai en hebben veel privacy door de meestal zeer royale tuinen.

Vale do Lobo
Vale do Lobo wordt beschouwd als één van Algarve's toplocaties. Het resort is niet alleen beroemd vanwege de uitstekende golfcourse en tennisschool, maar ook vanwege de idyllische ligging op de zandsteenkliffen met uitzicht over het prachtige strand. Er zijn boetiekjes, winkels, bars, restaurants en zelfs een discotheek. Kortom een ideale vakantiebestemming voor jong en oud!

Vilamoura
Vijf kilometer goudgeel strand, drie super golfcourses, tennisbanen, paardrijden en alle soorten watersport. Plus een enorm aanbod aan winkels, restaurants, een casino en een jachthaven met boulevard.

Albufeira
Druk toeristisch centrum met veel restaurants, cafeetjes en uitgaansmogelijkheden. Ten westen van het centrum en de jachthaven een groot gebied met veel vakantiewoningen, restaurants en fraaie zandstranden.

 

Geen of onvoldoende beschikbaarheid gevonden?

In sommige bestemmingen hebben we toegang tot een groter aanbod van villa's.
Neem contact met ons op! (tel: 085 1302561 of email: info@villatravel.nl)