;
Webshop Keurmerk

Heeft u vragen?

Selma en Hans helpen u graag!

Bel nu! 085 1302561

  • Persoonlijk advies
  • 20 jaar ervaring
  • Snelle reactie

Zuid-Afrika

Overige bestemmingen

Kaapstad

De ligging aan de Atlantische oceaan, het uitzicht op de Tafelberg en de wijnlanden in de directe nabijheid maken Kaapstad tot een geweldige vakantie bestemming. Het landschap laat zich nog het beste vergelijken met de Franse Côte d'Azur: ruige rotsen aan zee, schitterende baaien met zandstrand, palmbomen en een heuvelachtig achterland met prachtige kleurrijke flora en fauna. Ook het gematigde zeeklimaat doet Mediterraan aan.

Camps Bay

Het exclusieve Camps Bay met zijn prachtige stranden en bruisend uitgaansleven is de playground van Kaapstad. U combineert de luxe en privacy van een villa-vakantie uitstekend met diverse activiteiten die in en rondom Kaapstad mogelijk zijn. Zomaar wat hoogtepunten: een bezoek aan de Tafelberg, de prachtige natuur van Cape Point, het Victoria & Alfred Waterfront shoppingcentre, de botanische tuinen van Kirstenbosch (elke zondag picknicks en open lucht concerten) en natuurlijk de wijngebieden van de Westkaap. Wijn proeven op één van de vele Estates is en ware happening voor het hele gezin. Het gaat meestal om zeer fraaie landgoederen met grote aangelegde tuinen en een eigen restaurant. U kunt genieten van de wijn en een lunch in het restaurant terwijl de kinderen alle ruime hebben en spelen met de dieren op het landgoed.

De villa's in ons programma liggen in Camps Bay. Camps Bay ligt op korte afstand van Kaapstad. Het heeft een prachtig zandstrand omgeven met palmbomen. Vanaf de terrasjes kunt u de zon in de zee zien zakken terwijl u een Sundowner drinkt. Camps Bay is luxe, kleinschalig en relaxt. De bewoners noemen het zelf laid-back. Het service niveau is buitengewoon hoog en het is werkelijk service with a smile! De lokale bevolking en het personeel in winkels en restaurants is zeer vriendelijk. In Kaapstad en omgeving voelt u zich veilig. En daarbij komt dan nog eens het allergrootste pluspunt: het weer! Terwijl we in Nederland te kampen hebben met wind, regen en sneeuw koestert u zich in Camps Bay in het zomerzonnetje. Onze winter is immers de Kaapse zomer!

Zuid-Afrika