;
Webshop Keurmerk

Heeft u vragen?

Selma en Hans helpen u graag!

Bel nu! 085 1302561

  • Persoonlijk advies
  • 20 jaar ervaring
  • Snelle reactie

Spanje

Overige bestemmingen

Spanje

Spanje neemt het grootste deel van het Iberisch schiereiland in, gelegen in het zuidwesten van Europa. De Spaanse kust, met een lengte van meer dan 4.000 km, vertoont een uniek geheel. Met zoveel dagen zon per jaar en een zacht klimaat tusen de 18 en 30 graden Celsius worden de stranden elk jaar bezocht door miljoenen touristen uit alle landen van de wereld.

Eén van de meest aantrekkelijke aspecten van Spanje is ongetwijfeld de keuken, geliefd vanwege de kwaliteit en variatie van gebruikte producten. Eten is in Spanje een plezierig dagelijks ritueel. De rijk gevarieerde gastronomie zorgt ervoor dat zowel in de grote steden als in de kleine landelijke dorpjes zeer gemakkelijk eetgelegenheden te vinden zijn.

Costa del Sol

Zee, zien en gezien worden! De Costa del Sol heeft haar naam te danken aan het feit dat de zon er gemiddeld maar liefst 300 dagen per jaar schijnt. Geen wonder dat deze Costa een immens populaire vakantiebestemming is. De Costa del Sol beslaat ruwweg de 300 km kust tussen Gibraltar en Malaga en maakt deel uit van één van de mooiste streken van Spanje, Andalucië. Andalucië kent een zeer afwisselend landschap dat varieert van lieflijke valleien met olijfbomen tot een uitgestrekt moeraslandschap en zelfs woestijnachtige gebieden! Liefhebbers van shoppen kunnen hunn hart ophalen in de talloze boektiekjes in Puerto Banus en Marbella.

Mallorca

Mallorca is één van de eilanden van de Balearen gelegen in de Middellandse Zee. Op het eiland is van alles te doen voor een vakantieganger. Er zijn talrijke stranden, golfbanen, restaurants en terrasjes. Maar u kunt ook een wandeling maken in één van de vier natuurparken. De zomers zijn er warm en droog. Ideaal dus voor een villa met een privé-zwembad!

Spanje