;
Webshop Keurmerk

Heeft u vragen?

Selma en Hans helpen u graag!

Bel nu! 085 1302561

  • Persoonlijk advies
  • 20 jaar ervaring
  • Snelle reactie

Portugal

Overige bestemmingen

Algarve

Honderdzestig kilometer fantastisch stranden kristalhelder water en optimale mogelijkheden om allerlei sporten te beoefenen. In Zuid Portugal en de omgeving van Faro proef je van het Mediterrane leven!

Hier kun je de felgekleurde visserbootjes nog aan land zien komen en de vissers brengen hun vangst aan land zoals hun voorouders dat altijd al gedaan hebben. Het binnenland wordt gedomineerd door kurkplantages maar de prachtige kust is de werkelijke reden dat mensensteeds weer terugkeren naar Portugal. Het landschap verandert wanneer het dramatische van de Atlantische kust overgaat in het warme van de Mediterranee.

Maak eens een dagtripje naar het binnenland. De uitlopers van het Monchique gebergte zijn heerlijk koel en geurig met de talrijke Eucalyptusbomen. En de fraaie route naar Foia, Algarve's hoogste punt (902 m.) eindigt met een adembenemend uitzicht. Bezoek het oude vestingstadje Silves, de vroegere Moorse hoofdstad, en laat u bekoren door het prachtige handgemaakte kantwerk.

Quinta do Lago

Quinta do Lago is een fraai groot villa-resort, met luxe faciliteiten, dat gebouwd is rondom een aantal golfcourses waarvan San Lorenzo de meest beroemde is. San Lorenzo heeft de reputatie de beste golfcourse van Algarve te zijn. De villa's in het resort zijn zonder uitzondering zeer fraai en hebben veel privacy door de meestal zeer royale tuinen.

Vale do Lobo

Vale do Lobo wordt beschouwd als één van Algarve's toplocaties. Het resort is niet alleen beroemd vanwege de uitstekende golfcourse en tennisschool, maar ook vanwege de idyllische ligging op de zandsteenkliffen met uitzicht over het prachtige strand. Er zijn boetiekjes, winkels, bars, restaurants en zelfs een discotheek. Kortom een ideale vakantiebestemming voor jong en oud!

Vilamoura

Vijf kilometer goudgeel strand, drie super golfcourses, tennisbanen, paardrijden en alle soorten watersport. Plus een enorm aanbod aan winkels, restaurants, een casino en een jachthaven met boulevard.

Portugal