;
Webshop Keurmerk

Heeft u vragen?

Selma en Hans helpen u graag!

Bel nu! 085 1302561

  • Persoonlijk advies
  • 20 jaar ervaring
  • Snelle reactie

Frankrijk

Overige bestemmingen

Zuid-Frankrijk

Ons programma van villa's met privé-zwembad vindt u aan de Côte d'Azur (omgeving Grasse), in de omgeving van St. Maxime en St. Tropez, in de Provence (met name Les Alpilles). Alle villa's zijn natuurlijk voorzien van een privé-zwembad.

U vindt in Zuid-Frankrijk natuurgebieden, kunst- en historische steden, feesttradities, oude gebouwen en hedendaagse kunst en zandstranden. In de zomermaanden een geweldig klimaat en dat vanuit Nederland met de auto te bereiken!

Côte d’Azur

Misschien wel de mooiste kust van Europa. Prachtige zandstranden, mondaine badplaatsen en een groen achterland met historische plaatsen als Grasse en Valbonne. Cannes is de grote, mondaine badplaats op korte afstand van de verschillende villa’s die we verhuren. Hier kunt u winkelen, zonnebaden, flaneren en slenteren op de boulevard de la Croisette en ’s avonds stort u zich in het uitgaansleven. Het prachtige achterland nodigt uit tot het maken van een autotocht langs diverse historische plaatsen. Natuurlijk koopt u een souvenir en gebruikt u de lunch in één van de kunstenaarsdorpen als Vence en Biot.

Provence

Door de eeuwen heen hebben schilders als Cézanne en van Gogh het fantastische kleurenpalet van het Provençaalse platteland vastgelegd en onsterfelijk gemaakt. Al deze kleuren komen ook terug in de lokale kookkunst. Een bezoekje aan de markt in de kleine straatjes van Apt of Lorgues levert u een kleurrijk palet van verse oogst vol van geur en smaak: het helderrood van de rijpe tomaten en pepers, het groen van de olijven en de verse kruiden, het goud van de uien en het romige wit van de strengen knoflook.

Het binnenland van de Provence kent een eeuwenoude geschiedenis en tal van historische bezienswaardigheden. Arles, Orange, Nimes en Antibes zijn beroemd vanwege de Romeinse amfitheaters, arena's en tempels. Ze zijn prachtig gerenoveerd en geconserveerd. Ook in andere delen van de streek is het middeleeuwse karakter goed bewaard gebleven. Bijzonder fraai zijn bijvoorbeeld het dorp Les Baux-de-Provence dat als een fort op de kliffen is gebouwd.

Villa Travel heeft een bijzonder aanbod van luxe villa's in les Alpilles (in de driehoek Avignon, Arles en Salon de Provence).

Frankrijk