;
Webshop Keurmerk

Heeft u vragen?

Selma en Hans helpen u graag!

Bel nu! 085 1302561

  • Persoonlijk advies
  • 20 jaar ervaring
  • Snelle reactie

Frankrijk

Overige bestemmingen

Provence

Door de eeuwen heen hebben schilders als Cézanne en van Gogh het fantastische kleurenpalet van het Provençaalse platteland vastgelegd en onsterfelijk gemaakt. Al deze kleuren komen ook terug in de lokale kookkunst. Een bezoekje aan de markt in de kleine straatjes van Apt of Lorgues levert u een kleurrijk palet van verse oogst vol van geur en smaak: het helderrood van de rijpe tomaten en pepers, het groen van de olijven en de verse kruiden, het goud van de uien en het romige wit van de strengen knoflook.

Het binnenland van de Provence kent een eeuwenoude geschiedenis en tal van historische bezienswaardigheden. Arles, Orange, Nimes en Antibes zijn beroemd vanwege de Romeinse amfitheaters, arena's en tempels. Ze zijn prachtig gerenoveerd en geconserveerd. Ook in andere delen van de streek is het middeleeuwse karakter goed bewaard gebleven. Bijzonder fraai zijn bijvoorbeeld het dorp Les Baux-de-Provence dat als een fort op de kliffen is gebouwd.

Villa Travel heeft een bijzonder aanbod van luxe villa's in les Alpilles (in de driehoek Avignon, Arles en Salon de Provence).

Frankrijk