;
Webshop Keurmerk

Heeft u vragen?

Selma en Hans helpen u graag!

Bel nu! 085 1302561

  • Persoonlijk advies
  • 20 jaar ervaring
  • Snelle reactie

Florida

Overige bestemmingen

Florida

Florida is de zuidelijkste staat van de Verenigde Staten en heeft zich mede door het aangename klimaat ontwikkeld tot de populairste Amerikaanse zonbestemming voor zowel Amerikanen als Europeanen. De temperatuur komt overdag niet beneden de 20 graden Celsius.

Florida is een top vakantiebestemming omdat u de fantastische wereld van de grote attractieparken kunt combineren met relaxen aan het zwembad van uw luxe villa, een partijtje golf of een dagje strand. Kortom alles is mogelijk in Florida en het voorzieningen niveau is natuurlijk bijzonder hoog!

Na een enerverend bezoek aan één van de parken nabij Orlando kunt u zich heerlijk terugtrekken in uw luxe villa en een verkoelende duik nemen in uw privé-zwembad. De villa' zijn rustig gelegen in fraaie villawijken en op korte afstand van diverse attractie-parken.

Orlando

Breng een bezoek aan één van de vele attractieparken van Orlando. Maar er zijn ook veel winkels waaronder grote shopping malls, restaurants, uitgaansmogelijkheden en natuurschoon. De locatie van de villa's vinden wij zeer belangrijk. De villa's in ons programma liggen in rustige villawijken in Kissimmee, op korte afstand van Disney World en Interstate 192.

Fort Myers

Fort Myers ligt aan de Golf van Mexico ten noorden van Naples. Het is een grote stad met talrijke winkels en restaurants. Op 10 minuten autorijden ligt Ft. Myers Beach. Een schiereiland voor de kust van Ft. Myers en een druk bezochte badplaats. Verder kunt u vanuit Ft. Myers diverse uitstapjes maken, bijvoorbeeld naar het Edison & Ford Winter Estate en Sanibel Island (schelpenstranden). En maak een dagtrip naar de uitgestrekts moerasgebieden van de Everglades!

U kunt de Golf van Mexico uitstekend combineren met een verblijf nabij Orlando. Zo combineert u een actieve vakantie met een strandvakantie.

Naples

In het zuid-westen van Florida, gelegen aan de Golf van Mexico, ligt de plaats Naples. Naples geeft prachtige zandstranden, een pier en vele shopping malls en golfbanen. Een ideale bestemming voor een gezin of een groep vrienden.

Florida