;
Webshop Keurmerk

Heeft u vragen?

Selma en Hans helpen u graag!

Bel nu! 085 1302561

  • Persoonlijk advies
  • 20 jaar ervaring
  • Snelle reactie

Canarische Eilanden

Overige bestemmingen

Canarische Eilanden

De Canarische Eilanden zijn een Spaanse groep van 7 eilanden in de Atlantische Oceaan ten westen van Marokko en de Westelijke Sahara. Het grote voordeel van deze positie is het zeer aangename klimaat. Het is een uitstekende winterzon bestemming en in de zomermaanden is het door een aangename wind van zee niet al te heet. Bijna alle eilanden hebben prachtige stranden waar kan worden genoten van de zon en de zee. Ons aanbod van villa's is vooral op Lanzarote.

Lanzarote

Lanzarote heeft een uniek maanlandschap. Hier vindt u geen groene weilanden en bosrijke gebieden maar veel zwart lavasteen. De grootste badplaats is Puerto del Carmen. Ook populair is in het zuiden gelegen Playa Blanca. Costa Teguise is een paradijs voor surfers en Puerto Calero is net wat luxer dan de andere plaatsen op het eiland. U gaat naar Lanzarote voor het klimaat, de rust en de villa. 

Gran Canaria

Gran Canaria behoort tot de Canarische Eilanden. Deze archipel ligt in de Atlantische Oceaan op ruim tweehonderd kilometer van het vasteland van Afrika. Het is vooral bekend om zijn mooie zandstranden, maar het eiland heeft nog veel meer te bieden. Het eiland is slechts 45 km in doorsnee, maar biedt een zeer gevarieerd landschap. Het binnenland bestaat uit ruige bergen van vulkanische oorsprong, die tot bijna 2000m boven de zee uitreizen. De bergen zorgen voor verschillende klimaat zones. De zuidkant van het eiland is zonnig en droog, terwijl de noordkant weelderig groen is doordat hier meer regen valt. De zonaabidders trekken vooral naar het droge zuiden waar de meest prachtige stranden liggen. De bekendste badplaats is Playa del Inglés die duizenden bezoekers trekt uit heel Europa. Gran Canaria telt 800.000 inwoners waarvan ongeveer de helft in de hoofdstad Las Palmas woont. 

Canarische Eilanden